Pick your break

Pick your ski center

Wavegarden Cove!

 Από τη στιγμή που το surfing αποτελεί ολυμπιακό άθλημα το ενδιαφέρον για τα wave pools είναι μεγάλο ..και αναμφίβολα το δημιούργημα του Kelly Slater Wave Co έχει κερδίσει το παγκόσμιο θαυμασμό...Να όμως που η Wavegarden μόλις παρουσίασε το The Cove που υπόσχεται 1000 κύματα ανά ώρα!!!

  "Η υψηλή συχνότητα κύματος επιτρέπει μεγάλο αριθμό χρηστών, η οποία είναι απαραίτητο συστατικό για τους surfers που θέλουν να πιάσουν πολλά κύματα καθώς και για τους προγραμματιστές που επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα υγιές επιχειρηματικό μοντέλο"

εξηγεί ο Ιδρυτής της Wavegarden, Josema Odriozola.

"Η ευελιξία της τεχνολογίας μας σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε το ύψος, το σχήμα και την ισχύ του κύματος σε μια στιγμή για να ταιριάζει με το επίπεδο εμπειρίας όλων των surfers. Επίσης, μπορούμε να προσαρμόσουμε τον αριθμό των κυμάτων για να εξυπηρετήσουμε ακριβώς τον αριθμό των surfers στο νερό. "

 Σύμφωνα με το Wavegarden, το The Cove μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα σχετικά μικρό χώρο,  η πειραματική εγκατάσταση στην Ισπανία είναι μόνο 50m επί 80m. Το μήκος της διαδρομής εξαρτάται από τις διαστάσεις της εγκατάστασης, με μέσο όρο διάρκειας μεταξύ 15 και 20 δευτερολέπτων,το οποίο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα πιο γνωστά surf spot....Είπες κάτι????

Related